Kunst En Antiek Taxaties Gratis

Kunst En Antiek Taxaties Gratis. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit.

Benieuwd Naar De Waarde Van Dat Ene Object Laat Het Gratis Taxeren

Hier Benieuwd Naar De Waarde Van Dat Ene Object Laat Het Gratis Taxeren

Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden.

Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.

Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen.

Noble House Valuation Kunst Taxatie En Aankoopadvies

Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht.. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Bel gerust voor meer informatie. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding.. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.

Uw Taxateur Taxatie Antiek Kunst En Inboedels Maastricht

Voor alle taxaties geldt een standaard tarief:.. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen.. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?

Zondag Taxatiedag Van Kunst Antiek Juwelen En Curiosa Bij Kasteeltuinen Arcen Venlo

Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur... Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Bel gerust voor meer informatie. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee.. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee.

Taxaties Kunst En Antiek Zuydwal Veilingen

Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen.. Bel gerust voor meer informatie.

Mak Kunst En Antiek Kunst En Antiekveiling Sinds 1839

Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties.. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit.

Register Taxateur Mak Kunst En Antiek

Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. De waarde van uw antiek bepalen. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief:

18 Ideeen Over Taxaties Kunst En Antiek In 2021 Antiek Kunst Mondeling

De waarde van uw antiek bepalen. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen.. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen.

Van Hees Taxaties Van En Bemiddeling In Kunst En Antiek In Heemstede Zakelijke Dienstverlening Telefoonboek Nl Telefoongids Bedrijven

Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?.. . Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen.

Taxaties Kunst En Antiek Zuydwal Veilingen

Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee.. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht.. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden.

Taxaties Kunst Antiek Peter Van Os Antiques Fine Art Gelderland

Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Bel gerust voor meer informatie. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?

Taxaties Kunst En Antiek Baerveldt Taxatie Bemiddeling

De waarde van uw antiek bepalen. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden.. De waarde van uw antiek bepalen.

Onderzoek Door Jean Marie Van Isacker Antique Furniture Expert Kunst En Antiek Taxaties En Bemiddeling Zeeland Middelburg Vlissingen Goes

Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar... Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.

18 Ideeen Over Taxaties Kunst En Antiek In 2021 Antiek Kunst Mondeling

Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar.. De waarde van uw antiek bepalen. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties.. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd.

Taxatie Help Voor Al Uw Taxaties Taxatie Help

Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief:.. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties.

Patricia Jansma Mrics Gecertificeerd Registertaxateur Kunst En Antiek Particulieren Taxatie Kunst Antiek Kostbaarheden

Voor alle taxaties geldt een standaard tarief:. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. De waarde van uw antiek bepalen. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.

Taxatie Help Voor Al Uw Taxaties Taxatie Help

Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht.. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen.

Kunst Antiek Inboedeltaxaties Nl

Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Bel gerust voor meer informatie. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?

Patricia Jansma Mrics Gecertificeerd Registertaxateur Kunst En Antiek

Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee.. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen.

Bartschaftenaar Nl Bart Schaftenaar Kunst Antiek Taxaties

Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Bel gerust voor meer informatie. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden.. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.

De Meubel Expert Jean Marie Van Isacker Voor Kunst En Antiek Taxaties En Bemiddeling In Zeeland Middelburg Vlissingen Goes

Voor alle taxaties geldt een standaard tarief:.. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek.. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd.

Geert Ziengs Taxaties Kunst Antiek

Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek... Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen.

Antique Furniture Expert Kunst En Antiek Taxaties Zeeland Middelburg Vlissingen Goes Walcheren Jean Marie Van Isacker Kunst En Antiek Expert Interieur Decoratie Adviseur Gewerkt Voor Sotheby S London Brussel Amsterdam En Christie S New York

Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: De waarde van uw antiek bepalen. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië.

Taxateur Kunst En Antiek Alles Over Dit Beroep Mijnzzp Nl

Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht... Bel gerust voor meer informatie.

Taxaties Kunst En Antiek Peter Van Os Antiques Fine Art Gelderland

Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden... Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties.

Taxaties Van Kunst Antiek En Inboedelgoederen Dullaert Taxaties Taxaties Bij Successie Verzekering Boedelscheiding Door Peter Dullaert Gecertificeerd Registertaxateur In Kunst Antiek En Inboedelgoederen

Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek.. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit.

Uw Taxateur Taxatie Antiek Kunst En Inboedels Maastricht

Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. De waarde van uw antiek bepalen. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Bel gerust voor meer informatie. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden.

Taxaties Schipperlijsten

Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht... Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur.

Kunst Antiek Inboedeltaxaties Nl

Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Bel gerust voor meer informatie. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit.

Gecertificeerde Tmv Makelaars En Taxateurs Voor Kunst Antiek Of Inboedel

Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Bel gerust voor meer informatie. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties.

Het Taxeren Van Kunst Antiek En Sieraden Is Als Geen Ander Een Ervaringsvak Risk En Business

Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Bel gerust voor meer informatie. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek.

Gratis Taxatie Van Uw Antiek

Voor alle taxaties geldt een standaard tarief:.. De waarde van uw antiek bepalen. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties.

18 Ideeen Over Taxaties Kunst En Antiek In 2021 Antiek Kunst Mondeling

Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding.. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem.

Geert Ziengs Taxaties Kunst Antiek

Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Bel gerust voor meer informatie. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem... Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht.

Taxaties Schipperlijsten

Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden.. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Bel gerust voor meer informatie. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.

Invintage Fusion In Kunst Antiek En Design Home Facebook

Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Bel gerust voor meer informatie. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?.. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief:

Taxatie Antiek Kunst En Inboedels Maastricht

Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? De waarde van uw antiek bepalen. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit.. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit.

Patricia Jansma Mrics Gecertificeerd Registertaxateur Kunst En Antiek

Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen.

Antique Furniture Expert Kunst En Antiek Taxaties Zeeland Middelburg Vlissingen Goes Walcheren Jean Marie Van Isacker Kunst En Antiek Expert Interieur Decoratie Adviseur Gewerkt Voor Sotheby S London Brussel Amsterdam En Christie S New York

Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Welkom op mijn website chentaxaties.nl!

18 Ideeen Over Taxaties Kunst En Antiek In 2021 Antiek Kunst Mondeling

Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. De waarde van uw antiek bepalen. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Bel gerust voor meer informatie. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd... Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.

Kunst En Antiek Verkopen In Den Haag Veilinghuis De Ruiter

Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen.. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?

Bart Schaftenaar Taxaties Voor Verzekering Successie Scheiding En Deling Onderlinge Verdeling Bart Schaftenaar Kunst Antiek Taxaties Onafhankelijk Register Taxateur Linkedin

Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. De waarde van uw antiek bepalen. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.

Kunst En Antiek Verkoop

Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit... De waarde van uw antiek bepalen. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit.

Ontdek Wat Uw Kunst En Antiek Waard Is Goudwisselkantoor

Bel gerust voor meer informatie. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. De waarde van uw antiek bepalen. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht... Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?

Kunst En Antiek Verkoop

Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. De waarde van uw antiek bepalen. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.

Taxatie Antiek Kunst En Inboedels Home Facebook

Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties.. Bel gerust voor meer informatie. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. De waarde van uw antiek bepalen.. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden.

Bart Schaftenaar Kunst Antiek Taxaties In Raalte Antiekwinkel Nl

Welkom op mijn website chentaxaties.nl!.. De waarde van uw antiek bepalen. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding.

Kunst En Antiek Verkopen In Den Haag Veilinghuis De Ruiter

Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. De waarde van uw antiek bepalen.. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.

Kunst En Antiek Taxaties En Bemiddeling Zeeland Middelburg Vlissingen Goes Jean Marie Van Isacker Kunst En Antiek Expert Van Antique Furniture Expert

Voor alle taxaties geldt een standaard tarief:.. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties... Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek.

Kunsttaxatie Troostwijk

Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen.. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties.

18 Ideeen Over Taxaties Kunst En Antiek In 2021 Antiek Kunst Mondeling

Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?.. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Bel gerust voor meer informatie. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar.. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.

Patricia Jansma Mrics Gecertificeerd Registertaxateur Kunst En Antiek

Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. De waarde van uw antiek bepalen. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit.

Gratis Taxatie Van Uw Antiek

Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Bel gerust voor meer informatie. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden... Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen.

Home Antiekcheck

Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. De waarde van uw antiek bepalen. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit.. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?

Bart Schaftenaar Kunst Antiek Taxaties In Raalte Detailhandel Telefoonboek Nl Telefoongids Bedrijven

Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden.. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit.. Welkom op mijn website chentaxaties.nl!

Kuipers Kunst Antiek

Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd.

Informatie Over Het Beroep Taxateur Kunst En Antiek Mijnzzp Nl

Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. De waarde van uw antiek bepalen.. Bel gerust voor meer informatie.

Herman Meulendijks Kunst En Antiek Bemiddelingen En Taxaties

Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?.. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties.

Taxaties Kunst En Antiek Baerveldt Taxatie Bemiddeling

Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. De waarde van uw antiek bepalen. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit.

Wat Taxeren Wij Antiekcheck

Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur.. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar.

Wilt U Antiek Laten Taxeren Taxateurs Bij U In De Buurt Taxatie Help

De waarde van uw antiek bepalen... Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. De waarde van uw antiek bepalen. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek.. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.

Http Antiek Taxatie Nl

Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar... Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.

Chen Taxaties Kunst En Antiek Home Facebook

Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. De waarde van uw antiek bepalen. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar.. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee.

Taxatie Antiek Kunst En Inboedels Maastricht

Bel gerust voor meer informatie. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Bel gerust voor meer informatie.. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd.

Wilt U Antiek Laten Taxeren Taxateurs Bij U In De Buurt Taxatie Help

Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. De waarde van uw antiek bepalen. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.

Mak Kunst En Antiek Kunst En Antiekveiling Sinds 1839

De waarde van uw antiek bepalen. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.

Taxateur Kunst En Antiek Alles Over Dit Beroep Mijnzzp Nl

De waarde van uw antiek bepalen. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen.

Wilt U Antiek Laten Taxeren Taxateurs Bij U In De Buurt Taxatie Help

De waarde van uw antiek bepalen. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding.. Welkom op mijn website chentaxaties.nl!

Taxatie Antiek Kunst En Inboedels Home Facebook

Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Bel gerust voor meer informatie. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht.. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht.

Gratis Taxatie Van Kunst Antiek En Juwelen

Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Bel gerust voor meer informatie. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. De waarde van uw antiek bepalen. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië.

Gecertificeerde Tmv Makelaars En Taxateurs Voor Kunst Antiek Of Inboedel

De waarde van uw antiek bepalen.. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden.

Home Antiekcheck

Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?

Chen Taxaties Kunst En Antiek Home Facebook

Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht... . Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.

Kunsttaxatie Troostwijk

Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen... Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden.

Kuipers Kunst Antiek

Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek.

Kunst Antiek Inboedeltaxaties Nl

Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. De waarde van uw antiek bepalen. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden.. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem.

Informatie Over Het Beroep Taxateur Kunst En Antiek Mijnzzp Nl

Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit... Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Welkom op mijn website chentaxaties.nl!

Taxatie Antiek Kunst En Inboedels Maastricht

Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Welkom op mijn website chentaxaties.nl! Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. De waarde van uw antiek bepalen.

Kunst Of Kitsch Kunst En Antiek Cursus Thuisstudie Laudius Laudius

Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Bel gerust voor meer informatie. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Graag help ik u bij taxaties, advies en bemiddeling van uw kunst, antiek en kostbaarheden. Mijn naam is jun hao chen, register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen.

Heilige Handel Kunst En Antiek Taxaties Bemiddeling

Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek.. .. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit.

Taxatie Antiek Kunst En Inboedels Maastricht

Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur. Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden.. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief:

Tribale Kunst Antiekcheck

Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen.. Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen. Gedurende mijn studie was ik behulpzaam bij enkele veilinghuizen en assisteerde ik diverse jaren op de kunstbeurs tefaf maastricht. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. De waarde van uw antiek bepalen. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit. Naast taxaties voor successie, verzekering en verdelingen is bemiddeling, het zoeken voor en naar een nieuwe liefhebber van kunst of antiek een belangrijke activiteit. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties... Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee.

Bart Schaftenaar Kunst Antiek Taxaties In Raalte Antiekwinkel Nl

Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Bel gerust voor meer informatie... Taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden, hertaxatie ten behoeve van een verzekering, schade taxatie, contra expertise en boedelverdeling taxaties.

Invintage Fusion In Kunst Antiek En Design Home Facebook

Toch is het bij unieke objecten vaak nodig om deze live te laten zien aan de taxateur... Ik ben anna dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding. Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Art consultancy, kunst en antiek taxaties zijn al ruim 40 jaar mijn specialiteit.

Diensten Galerie Wijdemeren Breukeleveen

Wij staan in contact met lokale erkende antiquairs in uw regio die kunnen helpen met het bepalen van de waarde van uw antiek. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)? Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Bel gerust voor meer informatie. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Na het afronden van de opleiding small business & retail management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief:.. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen.

Taxaties Kunst Antiek Peter Van Os Antiques Fine Art Gelderland

Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden.. Voor alle taxaties geldt een standaard tarief: Als gecertificeerd taxateur en zodanig erkend en geregistreerd door de federatie tmv (federatie van taxateurs makelaars veilinghouders in roerende zaken) en gecertificeerd door de stichting hobéon/sko certificatie kan ik taxatierapporten van (antieke) inboedel goederen verzorgen die juridisch erkend worden. Bel gerust voor meer informatie. Peter dullaert is register taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Veel taxaties zijn gratis en kunnen aan de hand van scherpe foto's worden uitgevoerd. Een taxatie nodig vanwege een erfeniskwestie (successie), een boedelscheiding (bijvoorbeeld bij echtscheiding) of voor een verzekering (tegen brandschade en diefstal)?

Register Taxateur Mak Kunst En Antiek

Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht.. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot en onze vier dochters in arnhem. Jan willem ruyten taxeert bij u thuis of op locatie in alle nederlandse provincies en belgië. Bellefroidlunet 2e, 6221 kn maastricht. Voor al mijn diensten gelden mijn algemene voorwaarden. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee. Van 8 tot 21 uur telefonisch bereikbaar.. Interesse voor kunst en antiek kreeg ik van huis uit mee.